Vi har gjort oss erfaringer med at JHP Olje virker smertedempende ved betennelser i f.eks. skulder, albue og håndledd. Videre virker den dempende ved bihulebetennelse når man smører over de stedene i ansiktet der smertene sitter. Vi har hatt mye glede av JHP Olje og sett gode - og umiddelbare resultater ved å bruke den, spesielt etter akupunktur/kopping behandling.

Akupunktørene i Majorstukrysset

Jeg var først skeptisk til JHP, trodde ikke det ville gi meg noe effekt. Prøvde JHP en dag da jeg følte meg uggen og forkjølelsen var på vei. JHP løsnet og åpnet luftveiene mine, fikk meg til å føle meg raskt mye bedre igjen. I dag bruker jeg det jevnlig som endel av min hverdag, blir sjeldent syk. På vinteren kan jeg kose meg med JHP blandet i en god kopp varmt vann foran tv eller peis. Ellers tar jeg noen dråper i vannflasken jeg har med meg overalt! Oppfriskende og føles godt!;)»

Morten

Jeg har alltid med meg JHP Olje, enten i håndvesken, toalettvesken eller fast inventar i kjøkkenskapet! Den lindrer sår og tørr hals, tett nese eller øm muskulatur. Jeg anbefaler alle mine nære og kjøre venner JHP Oljen, virkelig et fantastisk produkt.

Siv Gunhild

Det er ikke ofte jeg tar meg tid til å anmelde et produkt, men den oljen her fortjener det. Ikke bare har den flere bruksområder, jeg har den siste tiden slitet ekstremt med svangerskaps kløe på ben og armer. I tillegg ikke fått sovet om natten da jeg bare klør. Jeg smurte oljen over problemområdene og den virket avkjølende med engang(!!). Den lindret kløen og jeg klarte å slappe av og ikke minst hjalp det for nattesøvnen. Dette er virkelig en vidunder olje, som jeg anbefaler på det sterkeste.

Jeanette

Jeg har Parkinson sykdom, og har vært plaget av «Restless legs» med bl.a dårlig nattesøvn og annet ubehag. Nevrologen jeg brukte, ga meg medisiner mot dette, men jeg hadde fortsatt plager med Restless legs. Det kom alltid på natten, og jeg våknet av at benet ristet. Klokken var ofte fra 01.30 til 02.00 Da måtte jeg opp av sengen, og gå rundt i huset i ca. 30 min. Dette skjedde nesten hver natt. Man blir litt desperat av slike tilstander, og er villig til å prøve mye for å få lindring. En slik natt kom jeg i kontakt med JHP oljen. Min kone hadde fått en slik flaske av en venninne, mot forkjølelse. Jeg så at det sto noe om lindring på emballasjen. «Jeg prøver» tenkte jeg. Etter kort tid forsvant Restless legs fullstendig, og jeg kunne ha en god nattesøvn, første gang på lenge. Jeg har brukt JHP oljen i mer enn to år, med gode resultater nesten hver gang. Den gir god lindring, og hjelper meg å holde Restless legs i sjakk

Atle

Jeg har brukt JHP Olje på hester med tett nese og bihuleproblemer, og det har vært veldig effektivt! En liten dråpe nederst i neseborene og det løsner opp så det blir lettere for hesten å puste.

Anki

Jeg er en trofast bruker av JHP Olje, og kan ikke få fullrost dette produktet nok! Jeg bruker oljen på meg selv og min familie, bl.a. til stive muskler og ledd, og ved forkjølelse. I tillegg benytter jeg oljen til massasje på hest, noe som gir økt velvære blodsirkulasjon etter trening. Jeg anbefaler denne oljen på det varmeste, og har den alltid lett tilgjengelig uansett hvor jeg er!

Lillian

Denne klarer jeg meg faktisk ikke uten! Enten det gjelder ømme muskler, stive skuldre, hodepine eller en påtroppende forkjølelse, sverger jeg til JHP Oljen. Jeg drypper noen dråper på nakke og skuldre, eller blander den med bodylotion, eller smører en liten dråpe ved tinningene for å lette hodepine. Ved tett nese og forkjølelse lager jeg gjerne et dampbad i vasken med noen dråper av oljen, i tillegg er JHP Oljen veldig god som te. Kok vann og tilsett 1-2 dråper. Skikkelig «allrounder» og en klassiker av en olje, som alle burde sikre seg å ha i skuffen før vinter’n.

Cecilie

Tips til alle vokalister, 3 dråper på tungen eller i litt vann fikser munntørrheten.